Hoquei herba

Espanya s'imposa a Nova Zelanda 3-2 i s'acosta a la final de la Champions Trophy

La selecció espanyola ha fet un pas important de cara a la classificació per a la final de la Champions Trophy en guanyar de matinada Nova Zelanda per 3-2. L'equip de Dani Martín ha sabut refer-se dues vegades del domini dels "kiwis" en el marcador i ha acabat remuntant en una gran segona part. Gràcies als tres punts sumats, els espanyols es jugaran l'accés a la final en el duel de dissabte davant d'Holanda. Austràlia, en canvi, ja hi té una plaça garantida després de derrotar precisament els "orange" per 2-4.

Els "kiwis" van crear molts problemes als espanyols des del moment en què Andrew Hayward obria el marcador en el minut 16. I és que malgrat que Ramon Alegre igualava 1-1 en el 32, Nova Zelanda tornava a situar-se per davant gràcies a Blair Hilton només començar la segona meitat. Per sort per als espanyols, Dabanch signava el 2-2 abans que David Alegre marqués el definitiu 3-2 a quatre minuts per al final.

Gràcies a aquest resultat, Espanya depèn d'ella mateixa per enfrontar-se a Austràlia en la final. Els de Dani Martín necessiten derrotar Holanda en l'última jornada o, en cas d'empat, esperar que Nova Zelanda no golegi els "aussies".