Bàsquet

Espanya s'imposa a Argentina en l'últim test seriós abans de disputar el Mundial del Japó (79-67)

La selecció espanyola ha guanyat la campiona olímpica, l'Argentina, per 12 punts de diferència, 79-67, en partit amistós de preparació per al Mundial del Japó, corresponent a la final del torneig de Madrid. Els de Pepu Hernández s'han imposat amb claredat i sense Pau Gasol, ja que el de Sant Boi s'ha hagut de retirar al primer quart per un cop a la zona lumbar. El màxim anotador ha estat Juan Carlos Navarro amb 17 punts. També han destacat Mumbrú i Garbajosa amb 14 i Rudy Fernández que n'ha fet 11.

Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet s'ha imposat a Argentina, actual campiona olímpica, per 79-67, en l'últim test seriós abans de viatjar al Japó per disputar el pròxim Mundial, que començarà el 19 d'agost. Els homes de Pepu Hernández han tornat a jugar a un gran nivell i han derrotat un rival de gran potencial tot i la baixa de Pau Gasol, que gairebé no ha jugat per precaució després de tenir unes molèsties a l'esquena en el primer quart. El blaugrana Juan Carlos Navarro ha estat el màxim anotador del partit, amb 17 punts. Espanya ha acabat invicta aquesta fase de preparació i es perfila com una de les grans candidates a guanyar una medalla.

Després del partit, el seleccionador espanyol Pepu Hernández ha comunicat que el pivot del Reial Madrid, Eduardo Hernández-Sonseca, és l'últim descartat per viatjar al Japó i per tant el català Marc Gasol formarà part de la selecció definitiva de dotze jugadors que disputaran el Mundial.

Anar al contingut