Madrid

Espanya és el segon millor país del món per ser un nen, segons el nou vídeo del PSOE

A partir d'aquesta setmana, el PSOE fa públic un nou vídeo on fa balanç dels quatre anys de govern de José Luis Rodríguez Zapatero. En el vídeo, que forma part de la campanya "Amb Z de Zapatero", s'assegura que l'Espanya actual és el segon millor país del món per ser un nen i la primera destinació que escolliria un ciutadà de la UE si marxés del seu país. Durant dos minuts i mig, els socialistes ofereixen, a més, diverses dades macroeconòmiques, laborals i socials.

Actualitzat

El PSOE llança un nou vídeo electoral, "Espanya 2004-2008, amb Z de Zapatero", que explica les fites aconseguides en els quatre anys de govern de José Luis Rodríguez Zapatero i que conclou que Espanya és el segon millor país del món per ser un nen i la primera destinació que escolliria un ciutadà de la UE si marxés del seu país. Amb aquest vídeo, de dos minuts i mig, els socialistes finalitzen la primera fase de l'estratègia que porten a terme de cara a les eleccions generals del proper mes de març: la d'explicar el balanç del govern socialista.

"Seguridaz", "competitividaz", estabilidaz" i "solidaridaz" són algunes de les expressions que apareixen en el vídeo, que entre altres qüestions destaca que durant el govern de Rodríguez Zapatero s'han creat 17.000 places de policia i que Espanya s'ha convertit en la vuitena potència econòmica del món, "sense perdre de vista la preocupació pel medi ambient". Precisament, els socialistes asseguren que, durant els últims quatre anys, s'ha reduït l'emissió de gasos que provoquen el canvi climàtic. També conclouen que s'ha registrat el període amb menys vagues de la democràcia i que s'ha triplicat la contribució als països pobres.

Pel que fa al treball, els socialistes asseguren que un de cada tres llocs de treball que s'han creat a la UE en els últims tres anys ho ha fet a Espanya i que 1,5 milions de treballadors han passat de tenir un treball precari a tenir-ne un d'estable.

L'augment de les pensions i dels drets dels treballadors autònoms, així com l'augment de les inversions en educació i investigació, són altres aspectes que destaca el vídeo. També recorda que 700.000 famílies desgravaran pel lloguer de les seves vivendes i que 350.000 joves rebran ajudes per al lloguer.

Pel PSOE, es tracta d'un vídeo de "factura moderna i dinàmica" que recull les principals fites de la legislatura socialista. A més, conclou que "no genera polèmica i és explicatiu", i manté que és "original i pioner a Espanya".

Anar al contingut