Mundial

Espanya derrota El Salvador amb Diego Costa de titular i dos gols de Villa

Espanya ha derrotat El Salvador (2-0) en el seu últim amistós abans que, la setmana que ve, comenci el Mundial del Brasil. El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha volgut experimentar amb un equip amb Diego Costa com a davanter centre. L'autor dels dos gols de "La Roja" no ha estat l'hispanobrasiler, sinó David Villa.

Espanya ha derrotat El Salvador (2-0) en el seu últim amistós abans que, la setmana que ve, comenci el Mundial del Brasil. El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha volgut experimentar amb un equip amb Diego Costa com a davanter centre. L'hispanobrasiler ha estat en pista 73 minuts abans de ser substituït pel blaugrana Xavi Hernández. En el minut 3, l'àrbitre ha sancionat amb penal una caiguda del jugador de l'Atlètic davant el porter Henry Hernández, però el barcelonista Cesc Fàbregas l'ha xutat per sobre del travesser.

Cesc ha estat un dels quatre jugadors del Barça en el cinc titular d'Espanya a Washington. Els altres tres eren Jordi Alba, Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez. De tots ells, només Alba ha disputat el partit sencer després que els seus companys han sortit de l'alineació abans de començar la segona part. Sergio Busquets, com Xavi,  ha entrat en la segona meitat.

Els dos gols de "La Roja" per derrotar el combinat que entrena el granollerí Albert Roca els ha marcat David Villa. El primer, de cap, en el minut 60, anticipant-se a la rematada de Diego Costa. El segon, després de controlar amb el pit una passada dins l'àrea en el minut 88. No ha estat l'únic amb opcions de marcar per a Espanya. Busquets ha xutat al travesser, des de la frontal de l'àrea, en el minut 80. Cinc minuts després, el migcampista ho ha provat des del mig del camp en veure el porter rival avançat. De poc que no encerta.