Espanya derrota Austràlia (75-69) i continua invicta en la seva preparació olímpica

Liderada per un encertat Pau Gasol (22 punts i 7 rebots), la selecció espanyola va suar el triomf davant Austràlia (75-69) a Granada. Els homes de Scariolo, que segueix sense poder comptar amb el lesionat Marc Gasol, encadenen cinc victòries en els cinc partits de preparació olímpica disputats. Avui, a Màlaga, nou amistós contra els "boomers".

Navarro, que no va anotar cap punt, continua sumant minuts de rodatge. El partit va estar molt igualat i es va decidir en l'últim quart gràcies a un parcial de 15-0 favorable als espanyols.

Avui, a Màlaga, nou amistós d'Espanya contra els "boomers".