Hoquei Patins

Espanya debuta amb victòria contra França en l'Europeu júnior d'hoquei patins

La selecció espanyola d'hoquei patins s'ha imposat a França per 4 a 1 en la primera jornada del Campionat d'Europa júnior que s'està disputant a la ciutat alemanya de Düsseldorf i on l'equip espanyol arriba com a subcampió de l'última edició. L'equip està format íntegrament per jugadors catalans, ja que el seleccionador Catxo Ordeig ha reconegut que el nivell ha baixat fora de Catalunya en aquesta categoria. Aquest dimarts, la selecció espanyola jugarà dos partits el mateix dia, contra Suïssa i Itàlia.

França ha confirmat en la primera part la seva millora i s'ha avançat en el marcador, però abans del descans, els espanyols han remuntat amb dos gols de Raúl Marín. En la represa, els homes de Catxo Ordeig han sentenciat amb dos dianes més de Josep Maria Selva, la gran promesa del Barça, i Manel Garcia.