Handbol

Espanya cau contra França (31-23) i s'ha de conformar amb el subcampionat d'Europa

La selecció espanyola s'ha quedat sense el títol de campiona d'Europa d'handbol. L'equip espanyol ha perdut la final contra França per un contundent 31-23. Els francesos s'han pres la revenja de la derrota en la primera fase del campionat i s'han imposat gràcies a una extraordinària defensa que ha provocat que els homes de Juan Carlos Pastor estiguessin més de 10 minuts de la segona part sense marcar. Espanya, actual campiona del món, no ha guanyat mai un campionat d'Europa i amb aquesta ja ha perdut tres finals.

La selecció espanyola s'haurà de conformar amb la medalla de plata en el Campionat d'Europa d'handbol. Els homes de Juan Carlos Pastor, que era l'únic equip invicte de la competició, ha perdut el partit més important de tots davant França, que d'aquesta manera s'ha pres la revenja de la derrota que va encaixar en la primera fase. Els francesos han fet un partit gairebé perfecte i han arribat al descans amb 4 gols d'avantatge, 13-17. En la represa, Espanya no ha reaccionat i s'ha estavellat contra la gran defensa francesa. L'equip espanyol ha estat més deu minuts sense marcar i la final ha quedat vista per a sentència. Una altra de les claus del partit ha estat la lesió del porter català David Barrufet en la primera part després de rebre una forta pilota a la cama per part del seu company d'equip al Barça Jerome Fernández. Tot i lluitar fins al final, els jugadors espanyols no han tingut el seu millor dia en atac i han acabat perdent per un clar 23-31. Espanya, actual campiona del món, continua sense tenir un Europeu al seu palmarès i amb aquesta ja ha perdut tres finals. En la lluita per la medalla de bronze, Dinamarca s'ha imposat a Croàcia per 32-27.