Handbol

Espanya aconsegueix una victòria de mèrit sobre Alemanya (30-22) a l'Europeu

La selecció espanyola d'handbol ha tornat a oferir la seva millor versió i ha guanyat Alemanya per 30-22 en l'última jornada de la primera fase de l'Europeu que es disputa a Noruega. La primera meitat ha estat molt igualada i al descans s'hi ha arribat amb un empat a 12 gols. Però els de Pastor han jugat una segona part de pel·lícula davant els vigents campions del món i els han passat per sobre. Juanín García, amb 8 dianes, ha estat el màxim golejador del partit, però la gran figura ha estat el porter Hombrados, amb un 45% d'encert sota els tres pals.

Espanya passa a la segona fase arrossegant dos punts i amb totes les opcions d'accedir a les semifinals. El combinat estatal jugarà els seus partits a Trondheim i se les haurà amb França, Suècia i Islàndia.