Feliciano López ha estat superat per Florian Mayer. (Foto: EFE)
Tenis

Espanya, a un pas de l'eliminació davant Alemanya en la primera ronda de la Copa Davis

L'equip espanyol de Copa Davis ha perdut els dos primers partits de l'enfrontament de primera ronda contra Alemanya. Kohlschreiber i Florian Mayer han derrotat respectivament Roberto Bautista i Feliciano López. Espanya ha de guanyar els tres enfrontaments que resten si no vol caure en la primera ronda de la Copa Davis.

Actualitzat

L'equip espanyol de Copa Davis ha perdut els dos primers partits de l'enfrontament de primera ronda contra Alemanya. En el primer dels dos enfrontaments de divendres, Kohlschreiber s'ha imposat molt clarament al debutant Roberto Baustista en tres sets (6-2, 6-4, 6-2), després d'una hora i 43 minuts de joc. A la pista ràpida del Fraport Arena de Frankfurt, l'alemany ha fet valer el seu bon servei.

Feliciano López no ha pogut derrotar Florian Mayer, i ha cedit el segon punt de l'eliminatòria en un partit de cinc sets (7-6, 7-6, 1-6, 5-7, 6-3), que ha durat 3 hores i 50 minuts. López, després de cedir en el desempat els dos primers sets, ha reaccionat guanyant els dos següents. L'últim parcial, però ha estat per a l'alemany. Espanya ha cedit d'aquesta manera els dos primers punts en joc, i ara ha de guanyar els tres que queden si no vol caure en la primera ronda de la Copa Davis.

 

 

Anar al contingut