S'esgoten les invitacions per a la Festa dels Súpers de Barcelona
S'esgoten les invitacions per a la Festa dels Súpers de Barcelona

Exhaurides les invitacions per a la nova Festa dels Súpers a Barcelona

Aquest any la Festa té cites en diferents punts de Catalunya, però és imprescindible reservar les localitats perquè són limitades

Actualitzat

Ja no queda cap entrada per a la nova Festa dels Súpers "On Tour" de Barcelona, que aquest any es fa en dates i espais diferents. A partir de les 10 del matí d'aquest dilluns ja es podien reservar les invitacions a la Festa dels Súpers "On Tour".

La primera ciutat que visita la Festa dels Súpers "On Tour" a través d'un creuer imaginari on viatgen tots els personatges dels súpers, és Barcelona, el 27 d'octubre, al Palau Sant Jordi.

Per reservar les invitacions només calia entrar a la pàgina super3.cat, però en poca estona les localitats han quedat totes reservades, tant per a la sessió del matí com de la tarda.

 

 

Una altra de les novetats d'aquest any és que només es pot accedir a la Festa dels Súpers amb una invitació. Les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens, i els menors de dos anys no en necessiten. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat.

Només es podien reservar 4 entrades per cada súper i la recollida ha estat molt ràpida.

 

 

Després de Barcelona, el "creuer" farà la següent parada a Tarragona, el 17 de novembre. A la web del Super3 s'indicarà la data per recollir les invitacions d'aquesta segona cita.

ARXIVAT A:
MenorsMitjans de comunicació
Anar al contingut