Muntatge amb les fotografies d'Artur Mas i José Montilla (Foto: EFE)
Les paraules de Mas i Montilla condemnen els dos líders a veure's les cares en un debat electoral.
Barcelona

Es trenquen les negociacions entre el PSC i CiU per als debats cara a cara

El PSC anuncia el trencament de les negociacions amb CiU per a la celebració dels cara a cara en campanya entre Montilla i Mas. Els socialistes en responsabilitzen el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, que ha qualificat d'insult a la intel·ligència que el president català proposi un dels dos debats en castellà.

Actualitzat
El PSC acusa CiU d'haver trencat unilateralment les negociacions per als debats cara a cara entre José Montilla i Artur Mas. Segons els socialistes, el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ha incomplert l'acord conjunt de no fer valoracions polítiques sobre la negociació.

En declaracions a Europa Press, Puig ha acusat Montilla d'insultar la intel·ligència dels electors quan proposa fer un cara a cara en castellà. Pel PSC, CiU ha demostrat així una nul·la voluntat de celebrar aquests debats durant la pròxima campanya electoral.

A través d'un comunicat, el PSC reitera la necessitat de fer dos debats Montilla-Mas en cadenes de màxima audiència i de caràcter complementari. D'aquesta manera, volen que els debats arribin als electors indecisos i abstencionistes, i a l'audiència que veu cadenes de difusió estatal.

Els socialistes insten els dirigents de CiU a rectificar les desqualificacions de Felip Puig, i rebutgen també l'oferta de CiU per suprimir el debat a sis amb tots els candidats a la presidència de la Generalitat.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut