Es torna a veremar a Sort després de més de 200 anys

Sort (ACN).- El celler del Batlliu de Sort, al Pallars Sobirà, és una iniciativa empresarial de cinc joves del municipi que fa uns tres anys van decidir recuperar una activitat tradicional de la zona que s'havia perdut com és la vinya. Aquests joves van plantar 20.000 ceps de les varietats Pinot Noir i Riesling i aquesta setmana han començat la primera verema. Les previsions són que les primeres ampolles de vi estiguin a la venda a finals de 2011. La producció serà d'unes 1.000 ampolles de Pinot i unes 1.000 de Risling però l'objectiu és arribar a les 20.000 ampolles quan la vinya estigui en ple rendiment. L'objectiu del celler no acaba aquí i treballen en la recuperació de varietats autòctones.
Es torna a veremar a Sort després de més de 200 anys

Es torna a veremar a Sort després de més de 200 anys

Sort (ACN).- El celler del Batlliu de Sort, al Pallars Sobirà, és una iniciativa empresarial de cinc joves del municipi que fa uns tres anys van decidir recuperar una activitat tradicional de la zona que s'havia perdut com és la vinya. Aquests joves van plantar 20.000 ceps de les varietats Pinot Noir i Riesling i aquesta setmana han començat la primera verema. Les previsions són que les primeres ampolles de vi estiguin a la venda a finals de 2011. La producció serà d'unes 1.000 ampolles de Pinot i unes 1.000 de Risling però l'objectiu és arribar a les 20.000 ampolles quan la vinya estigui en ple rendiment. L'objectiu del celler no acaba aquí i treballen en la recuperació de varietats autòctones.