Una setantena de manifestants encara tallaven l'N-154 a Llívia aquest dijous al matí
Llívia

Es recupera la normalitat a les carreteres després del bloqueig viari per la vaga

L'N-154 a Puigcerdà, al punt fronterer amb França, ha estat l'última via a reobrir-se al trànsit aquest dijous a dos quarts de nou del matí

RedaccióActualitzat

Després de 24 hores de bloqueig a moltes carreteres del territori per la vaga general d'aquest 8N, aquest dijous al matí ja s'ha recuperat la normalitat. L'última via a obrir, passats dos quarts de nou, ha estat l'N-154 Puigcerdà, al punt fronterer amb França. 

 

Una setantena de manifestants han decidit en assemblea si continuaven o no el tall, després de passar-hi la nit.

 

La resta de vies han recuperat la normalitat, com l'autopista AP-7, que va estar tallada a l'altura de Borrassà pràcticament tot aquest dimecres. El tall va provocar cues quilomètriques i va afectar especialment camions de gran tonatge i de llarg recorregut. Al vespre es va aixecar la protesta, però va quedar un petit grup de persones que no es van moure fins que hi van intervenir els Mossos d'Esquadra. No hi va haver cap detenció, però sí alguna identificació.

L'altre punt de protesta va ser l'AVE, que va afectar també la circulació de Rodalies. Aquest matí, totes les línies circulen amb normalitat.

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependència
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut