Washington

L'FBI publica imatges inèdites de l'atemptat de l'11S al Pentàgon

L'impacte de l'avió contra el Pentàgon va causar 189 morts; 125 ocupants de l'edifici i els 64 de l'avió segrestat: 58 eren passatgers, 5 dels quals terroristes, 4 assistents de vol i 2 pilots

RedaccióActualitzat

L'FBI ha publicat aquest divendres gairebé una trentena d'imatges inèdites de l'atemptat de l'11 de setembre del 2001 al Pentàgon, on es pot veure la destrucció causada a l'edifici.

 

 

L'avió de passatgers, segrestat per jihadistes, s'hi va estavellar i va provocar la mort de 189 persones, passatgers i treballadors. 125 ocupants del Pentàgon i les 64 persones que anaven a l'avió segrestat: 58 eren passatgers, 5 dels quals terroristes, 4 assistents de vol i 2 pilots.

 

Les imatges també descriuen els instants posteriors a les 9:37, hora local, quan lloc l'impacte del vol 77 d'American Airlines contra la seu del Departament de Defensa, poc després de la col·lisió de dos avions de passatgers contra les Torres Bessones del World Trade Center de Manhattan.

 

En les fotos es pot veure el dany massiu causat al costat nord-oest de l'edifici, així com els primers serveis d'emergència, i els esforços dels equips de rescat i retirada d'enderrocs.

 

Entre la runa que va ocasionar l'impacte, es veuen trossos que es van despendre de l'avió.

 

Les 27 imatges es poden trobar a la web de registres de l'FBI.

 

Anar al contingut