Manresa

Es presenta voluntàriament al jutjat la mare a qui han retirat la custòdia per haver incitat la filla a odiar el seu pare

La mare de la nena de Manresa, a qui se li ha retirat la custòdia de la seva filla per haver-li generat sentiments de por i odi cap al seu pare, no està desapareguda. La dona s'ha presentat voluntàriament al jutjat de Manresa davant la jutge que porta el cas per demostrar que ahir no havia fugit, sinó que simplement no era a casa quan la família del pare, Jesús Díaz, havia d'anar a recollir la criatura. Per contra, el pare ha dit que hi ha precedents d'aquesta situació. La mare diu que no pensa entregar la seva filla mentre no es resolgui el recurs presentat a contra la sentència.

Actualitzat

Els avis paterns es van presentar ahir a casa de la mare per recollir la filla però no hi van trobar ningú. Llavors es va començar a especular amb la possibilitat que s'havien fugat, però no. Aquest matí, la dona s'ha presentat voluntàriament davant els jutjats per demostrar que no està desapareguda.

La dona i la seva defensa asseguren que la sentència que va dictar un jutge retirant-li la custòdia no és ferma, perquè està pendent d'un recurs. Per això, la mare diu que mentre no es demani l'execució de la sentència ella no entregarà la petita a ningú.

Segons el pare de la nena, aquesta és la segona vegada que la seva exparella fuig amb la seva filla per no entregar-l'hi.

La setmana passada, un jutge de Manresa va donar la custòdia de la menor al pare durant sis mesos i va determinar que, durant aquest període, ni la mare ni la família materna podrien veure la nena. Segons la sentència, la mare inculcava a la petita, de 8 anys, fòbia al seu pare.

Anar al contingut