L'Ajuntament de Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret de Mar
Lloret de Mar

Es descobreix que un regidor a Lloret de Mar militava al PP i al PSC alhora

A Lloret de Mar s'ha destapat el cas d'un regidor que ha militat, durant més d'un any, en dos partits alhora. A les últimes municipals Josep Cortés va entrar a l'Ajuntament pel PSC mentre militava també en el PP.

RedaccióActualitzat
A Lloret de Mar s'ha descobert que el regidor Josep Cortés va militar alhora en el Partit Socialista i el Partit Popular durant més d'un any. Cortés, en les municipals de Lloret de Mar, va entrar a l'Ajuntament des de la llista del PSC sent també militant del PP. Més endavant va abandonar els socialistes gironins per passar a formar part del grup mixt. Ara, aquests reclamen que torni l'acta de regidor i que el partit conservador doni explicacions per l'enrenou creat.

El portaveu de PSC, Joan Bernat, l'ha acusat d'engany. El regidor de doble militància ha assegurat que la culpa no és seva sinó del responsable dels socialistes, per no haver-se informat prou bé a l'hora de triar les persones que l'acompanyaven a la candidatura: "que demani explicacions a qui em va recomanar", ha dit en declaracions. Els socialistes es queixen que ell no va comunicar que militava en el Partit Popular i que no tenien manera de saber-ho, ja que les llistes de militància no es fan públiques.

Actualment, Josep Cortés continua militant amb els populars, però assegura que a l'hora de prendre decisions com a regidor no adscrit ho fa de manera independent.





Anar al contingut