Madrid

Es crea un fiscal coordinador de Medi Ambient i Urbanisme per evitar casos com el de Marbella

El fiscal general de l'Estat, Cándido Conde-Pumpido, ha recordat que des de demà el fiscal Antonio Vercher Noguera es farà càrrec de la coordinació de les accions del Ministeri Públic en matèria d'Urbanisme i Medi Ambient. D'aquesta manera s'espera poder "lluitar amb més contundència contra les actuacions urbanístiques" i evitar així casos com el de Marbella. Aquest nou fiscal de sala no disposarà, però, de recursos propis.

Actualitzat

El nou fiscal coordinarà a escala estatal la xarxa de fiscals de Medi Ambient, que és una de les prioritats amb la correcta ordenació de l'urbanisme del fiscal general de l'Estat. Conde-Pumpido ha dit que "ens interessa molt que, com s'ha plantejat políticament, aquesta fiscalia es reforci perquè tingui tots els mitjans necessaris per poder lluitar amb més contundència contra les actuacions urbanístiques" irregulars.

El nou fiscal, Antonio Vercher, prendrà aquest dimarts possessió del càrrec junt amb Juan Manuel Oña, que ho farà com a fiscal de sala coordinador de Sinistralitat Laboral, i Pilar Barrero com a fiscal social del Tribunal Suprem.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut