RCD Espanyol

Es confirma la lesió de David Garcia, que estarà tres setmanes de baixa i no jugarà contra el Vila-real

Una jornada més, Mauricio Pochettino tindrà problemes per conformar una defensa de garanties per culpa de les baixes. L'última a confirmar-se ha estat la de David Garcia. El lateral s'ha sotmès aquest divendres a una ecografia que ha confirmat la lesió muscular que té al bessó esquerre. El jugador haurà d'estar tres setmanes de baixa. La del jugador del planter, però, podria no ser la baixa més destacada del tècnic argentí de cara al partit, ja que Coro continua la seva recuperació i encara no pot jugar. Nico Pareja, a més, és dubte. L'argentí té unes molèsties al turmell i no sabrà fins dissabte a última hora si pot o no enfrontar-se al Vila-real.

Actualitzat
Mentre Ferran Corominas avança satisfactòriament en el seu procés de recuperació per superar d'una vegada per totes els seus problemes al soli de la cama dreta, dues més són les absències que podria tenir l'Espanyol de cara al partit de diumenge amb el Vila-real.

La diagnosi mèdica a la qual s'ha sotmès David Garcia aquest divendres ha confirmat la lesió que té al bessó esquerre i el lateral estarà tres setmanes de baixa. Nico Pareja, en canvi, arrossega uns problemes al turmell i encara es manté el dubte sobre la seva participació aquest cap de setmana; si es confirmés, seria un altre contratemps per a Pochettino.

Qui sí que estarà a disposició del tècnic tot i que no apunta a l'onze titular és Pillud, que ha deixat enrere les seves molèsties al turmell. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut