Lisboa

Es busca un home d'uns 35 anys, mitja melena i d'1,75 d'alçada pel segrest de Madeleine

La policia portuguesa ha donat a conèixer la descripció d'un home sospitós de ser el segrestador de la petita Madeleine McCann. Es tracta d'un home de procedència caucàsica d'entre 35 i 40 anys. Hi ha un testimoni que va veure un individu com el que es descriu amb una nena la nit de la desaparició. Madeleine va desaparèixer fa ja gairebé un mes en un hotel d'un centre de vacances de Portugal. Els pares de la petita, que continuen al lloc dels fets, han fet una nova crida perquè tots aquells que hagin pogut veure el sospitós ho facin saber.

Actualitzat
La policia judicial portuguesa busca un home de procedència caucàsica, d’1,75 d’alçada i amb una edat entre 35 i 40 anys que va ser vist la nit que va desaparèixer la nena anglesa de quatre anys Madeleine McCann als voltants de l'apartament en el qual dormia la petita quan la van raptar.

Les autoritats del país han demanat als ciutadans que si algú ha vist una persona amb aquestes característiques els ho faci saber. A més, també han convidat el sospitós a posar-se en contacte amb la policia. Aquesta és la primera petició de col·laboració ciutadana llançada per la policia portuguesa per localitzar un sospitós des que va desaparèixer Madeleine el 3 de maig passat.

La policia judicial explica que l’home que busquen té cabells curts al front, però després són llargs fins a cobrir el coll, duu sabates negres i és de pell daurada. La descripció facilitada és el resultat dels testimonis de diverses persones que asseguren haver vist un individu amb aquestes característiques a la Praia da Luz, a Lagos, al sud del país.

Madeleine va desaparèixer quan dormia amb els seus germans bessons de dos anys en una habitació d’apartament del complex hoteler Ocean Club, mentre els seus pares sopaven en un restaurant a menys de cent metres.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut