Actualitat blanc-i-blava

Ernesto Valverde nega que hagi rebut una oferta del Barça per fitxar-lo

L'entrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha negat que hagi rebut una oferta del Barça per fitxar-lo. El tècnic blanc-i-blau no es planteja anar al Barça, perquè assegura que aquest interès no existeix. El "Txingurri" s'ha mostrat incòmode en la roda de premsa a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, ja que hi havia més mitjans dels habituals i ha intentat driblar les preguntes com ha pogut. Diu que està bé on és, que no marxarà, que complirà el contracte amb l'Espanyol i que amb Txiki Begiristain fa temps que no es veu.

Actualitzat

Davant la insistència dels periodistes, Ernesto Valverde ha acabat sentenciant que ell ja sap el que és entrenar un equip gran. L'entrenador blanc-i-blau ha deixat clar que li agrada complir els contractes i que ja ha dirigit dos clubs grans, l'Athletic de Bilbao i l'Espanyol.

Ernesto Valverde té contracte fins al juny del 2009 i no ha volgut explicar si hi ha alguna clàusula que li permeti marxar a un altre club. Valverde ha tancat el tema per parlar d'altres assumptes. Entre altres coses, ha explicat que és un encert del club renovar Paco Herrera, que l'objectiu immediat és sumar 30 punts al final de la primera volta i que no veu l'Espanyol candidat al títol en un parell d'anys, tal com va dir dimarts el conseller Sebastián Javier.

Kameni vol anar al Barça o al Madrid

Per contra, el porter de l'Espanyol Kameni somia fitxar pel Barça. En una entrevista a la pàgina web de la FIFA, el porter camerunès diu que en un futur no descarta fitxar pel Barça o en algun dels clubs grans d'Europa com Manchester, Arsenal, Milan, Inter i Reial Madrid. Kameni és conscient que aquestes manifestacions no agradaran gaire a l'afició de l'Espanyol.

Sense internacionals

L'eufòria que es viu a l'Espanyol i l'absència d'internacionals justifica que Valverde hagi donat tres dies de descans als seus homes. Albert Riera i Raúl Tamudo estan amb la selecció espanyola, mentre que Marc Torrejón és amb la sub-21. "Lola" és a Sèrbia i Moha, al Marroc.

Moisés Hurtado s'entrena al marge

Moisés Hurtado ha estat l'únic espanyolista que s'ha entrenat. El jugador té una contusió al primer dit del peu esquerre i segueix amb el pla específic de recuperació. El blanc-i-blau, però, estarà a punt per jugar contra l'Osasuna en la pròxima jornada. No se sap encara si estaran en condicions de reaparèixer Ángel Martínez i Rufete, que també continuen recuperant-se.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut