El número 13 de la llista d'ERC per Barcelona, Ernest Maragall, al míting d'Esquerra a Lleida, el 15 de desembre de 2017. (Horitzontal)
El número 13 de la llista d'ERC per Barcelona, Ernest Maragall, al míting d'Esquerra a Lleida, el 15 de desembre de 2017. (Horitzontal)

Ernest Maragall: "Vinc a Lleida perquè algun socialista ha de demanar perdó i els que ho haurien de fer, no ho faran"

ACN Barcelona.-El número 13 de la candidatura d'ERC per Barcelona, exconseller amb el PSC i antic dirigent del partit de Miquel Iceta, Ernest Maragall, ha aprofitat la seva participació al míting dels republicans a Lleida per retreure l'actitud dels socialistes en els darrers mesos i, especialment, amb l'article 155 i el retorn de les obres de Sixena. "He vingut a Lleida perquè algun socialista havia de venir a demanar-vos perdó. Em temo que els que ho haurien de fer, no ho faran. Ja ho faig jo", ha etzibat davant més de mig miler de persones que han assistit a l'acte i que han aplaudit les seves paraules.

I és que Maragall s'ha mostrat dolgut pel comportament de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el líder del partit, Miquel Iceta, i els quadres dirigents de la formació arran del conflicte català. "Us demano perdó en nom de tos els socialistes que pateixen la situació; socialistes de cor i sentiment, que no entenen això i que es veuen desbordats, que potser els fets d'aquests dies els obrirà més els ulls. Mirem endavant i passem pàgina d'aquest socialisme oficial", ha sentenciat el candidat. Per últim, Maragall ha carregat directament contra Ros i Iceta, acusant-los de ser ara per ara "un cavall de Troia de l'Estat a Catalunya". "Ho són, ho sàpiguen o no.. Són l'agent doble que treballa des de dins al servei dels de fora", ha sentenciat.

Anar al contingut