Eriçons de mar, ostres, pa de vi i cervesa feta al Montseny, a taula per Nadal

Barcelona (ACN).- Eriçons de mar, cervesa feta al Montseny o pa de vi. És una petita mostra de l'eclèctica oferta alimentària i gastronòmica que ofereix fins aquest diumenge el saló Barcelona Degusta al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Entre les propostes dels més de 150 expositors hi ha des de les millors denominacions d'origen fins al més nou en parament de taula, passant per productes d'alta qualitat, alimentació ecològica, sabors originals i noves 'delicatessen'. El visitant no només pot fer un tast dels productes sinó també agafar idees per elaborar els menús per a les festes nadalenques i sorprendre així els seus comensals. La fira es completa amb tot un seguit de tallers, xerrades i demostracions.
Eriçons de mar, ostres, pa de vi i cervesa feta al Montseny, a taula per Nadal

Eriçons de mar, ostres, pa de vi i cervesa feta al Montseny, a taula per Nadal

Barcelona (ACN).- Eriçons de mar, cervesa feta al Montseny o pa de vi. És una petita mostra de l'eclèctica oferta alimentària i gastronòmica que ofereix fins aquest diumenge el saló Barcelona Degusta al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Entre les propostes dels més de 150 expositors hi ha des de les millors denominacions d'origen fins al més nou en parament de taula, passant per productes d'alta qualitat, alimentació ecològica, sabors originals i noves 'delicatessen'. El visitant no només pot fer un tast dels productes sinó també agafar idees per elaborar els menús per a les festes nadalenques i sorprendre així els seus comensals. La fira es completa amb tot un seguit de tallers, xerrades i demostracions.