Barcelona

ERC troba "miserable, deplorable i destructiu" el documental de CiU i hi troba semblances amb el vídeo de la FAES sobre l'11-M

El candidat i líder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha qualificat de "miserable, deplorable i destructiu" el documental produït per CiU "ConfidencialCat", que denuncia els tres anys de govern del tripartit. Carod ha acusat Convergència de "destruir i fer mal" en un moment en què se sap que "ningú no tindrà majoria absoluta i fa falta que els partits ens posem d'acord per construir i avançar". Carod, així com Maragall i Saura, és un dels blancs de la producció. Per la seva banda, el número 2 dels republicans, Joan Puigcercós, ha afirmat que el DVD de CiU li recorda "molt" el vídeo de la FAES sobre l'11-M. "La dreta catalana i l'espanyola s'acaben assemblant", ha dit Puigcercós.

Actualitzat

En declaracions a Catalunya Informació, el president d'Esquerra ha contestat durament a les crítiques que el documental que CiU estrenarà avui li fa. A "ConfidencialCat", Carod és un dels blancs de la federació nacionalista, sobretot per la seva trobada amb membres d'ETA a Perpinyà. Sobre això, el candidat republicà ha comentat que "si això és 'L'últim tango a Perpinyà', ara que Zapatero fa el mateix, no sé com ho titularem". "Nosaltres hem d'estar per sobre de la misèria, per sobre d'actituds miserables i destructives", ha apuntat Carod.

El líder d'ERC ha aprofitat per contraatacar i ha recordat la reunió a La Moncloa el passat 21 de gener entre el líder de CiU, Artur Mas, i el president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, per desbloquejar la negociació de l'Estatut. Carod ha assenyalat que van "pactar" alguna cosa més del que "formalment van publicar els diaris".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut