La presentació de la campanya pel 'sí', que ERC ha fet aquest 7 de juliol del 2017 a la seva seu de Girona (Horitzontal)
La presentació de la campanya pel 'sí', que ERC ha fet aquest 7 de juliol del 2017 a la seva seu de Girona (Horitzontal)

ERC portarà la campanya pel 'sí' arreu dels 222 municipis de les comarques gironines

ACN Girona.-ERC portarà la campanya pel 'sí' del referèndum arreu dels 222 municipis de les comarques gironines (com a mínim, organitzant-ne un acte a cadascun d'ells). El partit ha presentat aquest divendres les línies generals de la campanya amb representants d'ERC d'arreu de les comarques gironines, diputats al Parlament, al Congrés, al Senat i a la Diputació. El president de la federació a la demarcació, David Mascort, assegura que la campanya per l'1-O serà "la que ha de servir per fer el pas definitiu cap a la República Catalana". "Ens ho juguem tot, estem preparats i guanyarem", ha assegurat. ERC planteja una campanya de proximitat, amb actes de petit format, on els càrrecs electes de cada municipi explicaran els motius pel 'sí'.

El cap de campanya, Pau Presas, ha insistit que des d'ERC "fa temps que estem esperant aquesta campanya". "I per tant, mobilitzarem tots els nostres militants, alcaldes, regidors i càrrecs electes per explica els motius pel 'sí' a tot arreu". "Els nostres alcaldes i regidors seran els principals impulsors de la campanya, tot que també, lògicament, hi haurà actes amb ponents de primera línia nacional", ha afegit. Per últim, Pau Presas ha volgut subratlla que la campanya d'ERC serà "totalment compatible" amb la que s'articuli "conjuntament i de manera unitària amb el bloc del 'sí'".

Anar al contingut