Barcelona

ERC obrirà la seva campanya pel referèndum a Miravet, amb el lema "Ara toca no. Catalunya mereix més"

Sota el lema "Ara toca no. Catalunya mereix més", ERC promourà la seva posició contrària a l'Estatut en el referèndum del 18 de juny. Els republicans posen èmfasi en el que veuen com unes retallades respecte de la proposta del text d'Estatut que es va aprovar al Parlament. ERC també ha donat importància al lloc simbòlic triat per obrir la campanya pel referèndum: Miravet, el lloc on es va fer la primera cimera de líders catalans sobre l'Estatut.

Actualitzat

Esquerra Republicana arrencarà la seva campanya pel "no" al nou Estatut a Miravet, la població del Baix Ebre on es va celebrar la primera cimera de líders catalans al voltant de l'Estatut. Pels republicans, Miravet és el símbol de la unitat dels partits que ara s'ha trencat i que cal recuperar.

El lema escollit pels republicans per demanar el vot en contra del nou text ha estat "Ara toca no. Catalunya mereix més". Aquest eslògan es podrà veure en tanques publicitàries, i també distribuiran samarretes on es pot llegir "Estatut retallat? No".

El secretari general d'Esquerra Republicana, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat que si la població diu "no" a l'Estatut, el que estarà fent realment és dir "sí" al text aprovat al Parlament el 30 de setembre.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut