Alfred Bosch, entrevistat per Sílvia Coppulo
ERC posa com a condició que CiU trenqui els pactes amb el PP (Foto: ACN)
Barcelona

ERC no descarta un acord amb el PSC per donar suport al govern de CiU durant la pròxima legislatura

En declaracions al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha insistit que no hi haurà acord amb CiU si no trenca els pactes amb el PP.

RedaccióActualitzat
ERC no descarta un acord amb el PSC per donar suport al govern de CiU durant la pròxima legislatura. En declaracions al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha manifestat que, "si el PSC està d'acord que les prioritats són un gir en l'agenda social, d'una banda, i de l'altra la convocatòria del referèndum com s'havia promès, firmat i acordat al Parlament, no veiem per què hi hauria d'haver cap obstacle perquè ens entenguéssim millor i més gent".

Per Bosch, "el més important no és tant la gent que hi hagi sinó quin és l'acord".

En relació amb les declaracions del secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, de voler obrir converses amb totes les formacions, incloent-hi el PP, Bosch ha assegurat que "una de les condicions que posem nosaltres per poder fer un pacte des del Parlament o de legislatura, un acord perquè el govern sigui més estable, és que el govern trenqui els pactes que té amb el PP". I ha afegit "que obrin el que vulguin però a mi això em sembla altament perillós".

El portaveu dels republicans al Congrés ha recordat que treballa a Madrid i que veu actuar el PP, "i em sembla que refer ponts amb aquesta gent són ganes de buscar-se problemes i desestabilitzar la situació política catalana".
Anar al contingut