Barcelona

ERC estudia presentar Carod-Rovira i Puigcercós com a tàndem

Esquerra Republicana podria presentar Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós formant tàndem en el cartell electoral de les eleccions catalanes de la tardor. La decisió no està presa, però la proposta s'ha debatut al migdia en un dinar que els dos líders d'Esquerra han mantingut juntament amb altres dirigents del partit. Tot està pendent de la reunió de l'executiva d'Esquerra que se celebrarà dilluns i dimarts de la setmana entrant, on es debatrà aquesta qüestió. Segons Joan Puigcercós, les converses continuen obertes i ha assegurat que fins dimarts no decidirà si accepta anar de número 2 de las llista d'esquerra per Barcelona.

Actualitzat
Joan Puigcercós ha indicat, però, que "no hi ha res decidit i encara menys tancat. Hem mantingut aquests últims dies moltes converses i reunions amb Carod-Rovira i amb altres dirigents, però encara hi ha molt a parlar i, a partir d'ara, ha de ser en el marc de la reunió de l'executiva"."Vull afirmar, en tot cas -ha afegit-, que s'equivoca qui pensa que ja està tot decidit: jo faré el que em digui el partit, però encara hi ha moltes coses a considerar", ha recalcat.

Amb tot, Puigcercós ha reconegut que si fos per ell "preferiria seguir com a cap de llista al Congrés", encara que és conscient que "hi ha altres qüestions que han de ser valorades". ERC ha convocat una reunió de l'executiva que tindrà lloc a Castelldefels (Baix Llobregat) dilluns i dimarts, en què la direcció del partit té previst aprovar l'estratègia electoral de cara a les pròximes eleccions catalanes, que tindran lloc a final d'octubre, així com la composició de les llistes electorals.
Anar al contingut