Barcelona

ERC està preparada per fer les eleccions el dia escollit

El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, ha valorat positivament la data de les eleccions decidida pel president Pasqual Maragall perquè "elimina la incertesa que hi havia" sobre quan podien ser, i ha subratllat que Esquerra "està perfectament preparada" per als comicis. Segons ha indicat Ridao "Esquerra es felicita que per fi s'hagi fixat la data de les eleccions" i, respecte a la idoneïtat del dia elegit, l'1 de novembre, ha precisat que "encara que sigui un dimecres, l'important és que es tracta d'un dia festiu, per la qual cosa ningú no hauria d'estar-hi en contra, ja que s'afavoreix la participació".

Actualitzat
Ridao ha afegit que "l'anunci de la data electoral elimina la incertesa inacceptable que patien els partits en desconèixer quan havien de posar en marxa la maquinària electoral, però també la que pesava sobre el govern i l'administració, ja que del dia de la convocatòria depèn el dispositiu de seguretat, la campanya institucional i tota l'administració electoral".

Respecte a l'elecció de l'1 de novembre com a data dels comicis, el portaveu republicà ha subratllat que pot semblar "atípica" perquè és un dimecres festiu, però pel seu partit "qualsevol dia ens semblava acceptable sempre que fos a la tardor".

Joan Ridao ha afegit que "Esquerra està perfectament preparada" per iniciar la campanya i encarar les pròximes eleccions catalanes.
Anar al contingut