ERC demana afrontar les dificultats amb realisme i explorar aliances per créixer

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana avisa que s'ha d'afrontar la situació política actual amb realisme i que s'han de buscar aliances explorant les fronteres de l'independentisme.

El partit ha reunit el seu Consell Nacional  quan falten quatre dies perquè es constitueixi el nou Parlament i quan hi ha moltes incògnites sobre la investidura de Puigdemont.

Rovira ha destacat que cal fer valdre els resultats del 21 de desembre i recuperar com més aviat millor les institucions catalanes.

"No recuperar les institucions com a màxima prioritat de reflectir aquest resultats electorals que ens donen la victòria una vegada més al sobiranisme i l'independentisme; no fer-ho és perpeturar l'article 155"

De cara al futur, Rovira aposta per una doble via: passos sòlids i contundents i realisme:

"Necessitem fer pasos sòlids i ferms, clars i contundents, que reflecteixin que aques país ha decidit continuar construint un país amb totes les oportunitats i per a tothom"

Sobre el realisme, Rovira se centra a teixir aliances per aixamplar la base independentista:

"Caldrà enfrontar-nos a totes les dificultats amb absolut realisme i caldra, sobretot, cercar aliances i explorar les fronteres de l'independentisme per seguir creixent i per ser cada vegades més forts"

ARXIVAT A:
InvestiduraArticle 155Procés catalàIndependència
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut