Barcelona

Junqueras a l'Estat: "Estan dient que la nostra opinió els importa un rave"

ERC ha donat el tret de sortida a la campanya pel "sí" al referèndum

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana ha donat el tret de sortida a la campanya pel "sí" al referèndum en un acte a Barcelona i amb l'enganxada aquest divendres a la nit del primer cartell.

 

Després d'una nit enganxant cartells, Esquerra ha presentat la campanya en un acte als Jardins Josep Trueta de Barcelona. En l'acte, el vicepresident del govern i líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha fet una dura crítica al govern de Rajoy. Diu que l'opinió dels catalans no els importa i, per això, no volen ni sentir parlar de referèndum.

"Quan diuen que no ens volen escoltar ni deixar votar, estan dient que la nostra opinió els importa un rave."

Junqueras també ha aprofitat el seu discurs per fer una crida a aquelles persones que volen votar "no" perquè, diu, comparteixen amb ells el desig de poder votar, i saber quin futur volen els catalans.  

La campanya del "sí"

La campanya d'ERC pel referèndum fa temps que estava preparada. Segons el partit, han volgut esperar que el Pacte Nacional pel Referèndum acabés la feina de buscar suports.

És una campanya que no té un sol lema, sinó diversos lemes, amb missatges socials, perquè la intenció és omplir de contingut el "sí". En l'acció hi ha participat la secretària general, Marta Rovira, i el portaveu del partit, Sergi Sabrià.

Rovira ha explicat que el referèndum és només un mitjà per aconseguir més avenços socials. La secretària general de la formació s'ha referit a l'oferta del govern espanyol d'anar a plantejar el referèndum al Congrés.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut