Daytona Beach

Enxampen un ós gronxant-se en una hamaca a Florida

L'animal va estar-se 20 minuts relaxat en una hamaca del jardí d'una família de Daytona Beach

RedaccióActualitzat

Un ós negre gronxant-se a l'hamaca del seu jardí. Això és el que es va trobar un pare de família de Daytona Beach, a Florida. L'home va sentir uns sorolls al jardí enmig de la nit i, en sortir a veure què hi passava, es va trobar amb la sorpresa.

L'animal s'estava estirat relaxadament "com si fos un turista", segons ha explicat Vincent James. Superat l'ensurt inicial, el veí d'aquesta localitat californiana va optar per agafar la càmera de fotografiar i captar imatges del moment.

Segons mostra la seqüència dels fets, primer l'ós descobreix l'hamaca i s'entreté jugant amb els fils, fins que descobreix que s'hi pot estirar. Aleshores, l'animal hi puja i es queda quiet, encantat amb la descoberta.

L'amo de la casa assegura que s'hi va quedar durant uns 15-20 minuts, fins que va optar per encendre els llums per fer-lo fora. Però l'animal no es va donar per vençut.

"Va córrer cap allà ràpid, -diu Vincent James, assenyalant uns arbustos-, però mitja hora més tard va tornar a l'hamaca."

L'ós va ser vist els dies següents pel barri. Per això, els veïns del poble van decidir retirar els contenidors d'escombraries perquè no trobés menjar.  

A més, per si de cas, James també va treure la seva hamaca, esperant que si l'ós decideix tornar no se senti gaire benvingut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut