Imatge de la Guàrdia Civil dels diners i el tabac decomissats. (Foto: ACN)
Imatge de la Guàrdia Civil dels diners i el tabac decomissats. (Foto: ACN)
La Farga de les Moles

Enxampen un matrimoni i el seu fill quan intentava introduir 297.000 euros des d'Andorra

La mare viatjava en taxi, el fill en un autobús de línia regular i el pare en un vehicle. La policia els va interceptar prop d'Oliana, a Lleida. Cadascú portava 99.000 euros sense declarar.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil de la Duana de la Farga de Moles, a Lleida, ha intervingut 297.000 euros a una família que intentava introduir a Espanya els diners sense declarar. El pare, la mare i el fill volien entrar aquest import viatjant separadament en un taxi, un autobús i un cotxe.

El fill, de 31 anys, viatjava en un autobús de línia regular la Seu d'Urgell-Lleida. Els agents van inspeccionar el seu equipatge de mà i van trobar més de 99.000 euros.

A Oliana, els policies van inspeccionar un taxi en el qual viatjava la mare del noi, de 54 anys, amb pràcticament la mateixa quantitat: més de 99.000 euros. La dona va dir que els diners eren del seu fill, segons ha explicat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els agents, amb la col·laboració dels Mossos, van parar a la mateixa carretera un turisme Seat Ibiza en què viatjava el pare, un home de 74 anys, amb 99.000 euros més i 90 paquets de tabac valorats en 389 euros.

Els agents van aixecar dues actes, una al pare i una altra al fill, ja que va reconèixer com a seus els diners que portava la mare, i com és habitual, cadascun dels dos denunciats va continuar el seu viatge amb 1.000 euros en concepte de mínim de supervivència.

La setmana passada, la Guàrdia Civil ja va intervenir a Bellver de Cerdanya, també a Lleida, 738.000 euros a una parella d'ancians en una inspecció en un autobús que cobria la línia la Seu d'Urgell-Barcelona.
Anar al contingut