Instantània captada pels Mossos del vehicle que circulava per la C-16 amb excés de velocitat a l'alçada de Puig-Reig, al Berguedà. 23 de març d…
Instantània captada pels Mossos del vehicle que circulava per la C-16 amb excés de velocitat a l'alçada de Puig-Reig, al Berguedà. 23 de març de 2017. (Horitzontal)

Enxampen un conductor que circulava per la C-16 amb excés de velocitat i triplicant la taxa d'alcohol permesa

Actualitzat

ACN Puig-Reig.-Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 17 de març un home de 25 anys i veí de Sant Fruitós de Bages com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar el mateix dia en un control de velocitat que la policia havia muntat al quilòmetre 81 de la C-16, al terme municipal de Puig-Reig (Berguedà). Cap a la una del migdia els agents van detectar un vehicle que circulava a 164 km\/h en un tram on la velocitat màxima permesa era de 120. En aturar el vehicle, els mossos van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. La prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,75 mg\/l d'aire expirat, el triple del permès. El denunciat haurà de presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga quan sigui requerit.

D'altra banda, els Mossos van dur a terme una altra actuació a la carretera C-16, però en aquest cas al punt quilomètric 44, dins del terme municipal de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Pels volts de quarts de cinc de la tarda els mossos van detectar un turisme que circulava a 204 km\/h, en un tram limitat a 120 km\/h. Per aquest motiu el conductor, un home de 39 anys i veí de Terrassa va ser denunciat administrativament per conduir amb excés de velocitat. La sanció ascendeix a 600? i suposa la pèrdua de 6 punts del permís de conduir.

Anar al contingut