Imatge captada pel radar dels Mossos d'Esquadra del cotxe que van enxampar circulant a 206 Km/h per un tram de 90 a Peramola, el 13 de novembre…
Imatge captada pel radar dels Mossos d'Esquadra del cotxe que van enxampar circulant a 206 Km/h per un tram de 90 a Peramola, el 13 de novembre de 2016. (Horitzontal)

Enxampat un conductor que circulava a 206 quilòmetres per hora per la C-14 a Peramola

ACN Peramola.-Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola, per circular a 206 quilòmetres per hora per la C-14 al terme de Peramola (Alt Urgell). Els fets van passar diumenge quan faltaven poc més de deu minuts per les dotze del migdia durant un control de velocitat que s'havia muntat a l'alçada del punt quilomètric 147,1 d'aquesta via en un tram on la velocitat màxima permesa és de 90 quilòmetres per hora. Després de ser enxampat, els agents van denunciar penalment el conductor com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per circular amb una velocitat penalment punible. El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.

Anar al contingut