Envia'ns els teus vídeos del 9-N i les teves fotos amb tuits geolocalitzats a #9NTV3 #9NCatRàdio

TV3 i Catalunya Ràdio i les seves webs faran una àmplia cobertura informativa de la jornada del 9-N

RedaccióActualitzat

TV3 i Catalunya Ràdio i les seves webs faran una àmplia cobertura informativa de la jornada del 9-N. El 324.cat ens proposem arribar arreu del territori amb la col·laboració de la nostra audiència proposant-vos que sigueu més protagonistes que mai. Així, els usuaris del 324.cat podreu participar explicant com esteu vivint el 9-N al vostre poble o ciutat; quin és l'ambient i quines les sensacions que heu tingut; si heu votat o no i quines han estat les vostres motivacions. També podreu enviar fotografies amb tuits geolocalitzats a #9NTV3 o #9NCatRàdio. D'aquesta manera, amb la col·laboració dels usuaris, construirem "El mapa del 9-N", que, juntament amb els vostres comentaris, formaran part de l'especial informatiu de TV3.

Els usuaris del 324.cat també podreu enviar-nos en aquest enllaç els vostres vídeos del 9-N, que es publicaran al 324.cat i també sortiran a l'especial informatiu de TV3.

Per últim, el 324.cat seguirem amb la nostra missió informativa i de servei, informant en directe des del Centre de Dades habilitat per a la premsa i minut a minut a totes les plataformes. Tot plegat ho podreu seguir al nostre "Especial 9-N".

Pel que fa a TV3 i Catalunya Ràdio, la programació arrencarà a les 8 del matí i s'allargarà fins a les 12 de la nit, i inclourà connexions per tota la geografia catalana, amb la delegació de Madrid i amb diverses capitals europees. A partir de les set de la tarda, Mònica Terribas a Catalunya Ràdio i Toni Cruanyes i Núria Solé a TV3 seran els encarregats de conduir la programació fins a les dotze de la nit. TV3 i el canal 3/24 faran una programació especial dedicada a aquesta jornada. A partir de les 8 i fins a les 11, en emissió conjunta, hi haurà connexions per explicar com arrenca el dia als punts de participació, la constitució de les meses, l'inici de les votacions i la primera compareixença des del Centre de Dades (prevista a les 10).

TV3 i 3/24

El canal 3/24 anirà informant puntualment al llarg de tot el dia del que estigui passant al país, amb directes repartits per tota la geografia catalana. A les 11.10, a "L'entrevista del diumenge", Ramon Pellicer conversarà amb el president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol. I a les 14.00 s'oferirà en directe la compareixença des del Centre de Dades.

A les 13.15, Ramon Pellicer farà un avanç informatiu per TV3 per explicar tot el que hagi passat fins a aquella hora.

A les 19.00, en emissió conjunta per TV3 i el 3/24, començarà l'"Especial 9-N", presentat per Toni Cruanyes i Núria Solé, i dirigit per Christian Trepat. El programa tindrà dues parts. A partir de les 19.00 i fins a les 21.00, sota el títol "Especial 9-N, la votació", es farà un repàs de la jornada, es connectarà amb diversos punts de votació poc abans i durant el tancament, i també amb el Centre de Dades. A les 22.00, després del "TN vespre", s'emetrà la segona part, "Especial 9-N, l'anàlisi", que tindrà convidats al plató i inclourà les reaccions polítiques que hi pugui haver.

Durant el dia hi haurà connexions en directe amb diferents barris de Barcelona, amb altres poblacions catalanes com Cervera, Reus, Ripoll, Montblanc, Igualada, Valls, Mollerussa, Martorell, Figueres, Vic, les Borges Blanques, Sabadell, Banyoles, Mataró, Móra d'Ebre, Berga, el Vendrell, Badalona, Gandesa, Tortosa, Vielha, Manresa, Lleida, Tarragona i Girona, i amb Madrid, Brussel·les, Berlín i París.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

La cobertura informativa de la jornada a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació començarà a les 8.00 del matí i s'allargarà, també, fins a la mitjanit. A partir de les 8.00, en antena conjunta, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació oferiran "L'informatiu" d'"El Suplement", fins a les 8.30. A partir d'aquí, Catalunya Ràdio seguirà l'actualitat a través d'"El Suplement" amb Sílvia Cóppulo, que allargarà la seva emissió fins a les 14.00, per tal d'incloure la compareixença des del Centre de Dades. Mentrestant, durant el matí, Catalunya Informació seguirà amb les rodes informatives que dedicaran els seus primers quinze minuts específicament al desenvolupament de la jornada, compatibilitzant-ho amb la transmissió del Mundial de MotoGP, a partir de les 11.00.

A les 14.00, Catalunya Ràdio emetrà l'informatiu "Catalunya migdia" (a Catalunya Informació s'oferirà el Mundial de MotoGP de 13.30 a 15.00), i a partir de les 15.00 hi haurà una edició de "L'Oracle", amb Xavier Graset, que comptarà amb la participació del filòsof Xavier Antic i els periodistes Toni Aira, Núria Ribó i Dolors Genovès. A continuació, a les 16.00, Graset serà l'encarregat de conduir els flaixos informatius que s'emetran dins el "Tot gira", fins a les 19.00, hora en què prendrà el relleu Mònica Terribas amb el programa "El 9-N a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació", fins a les 00.00, en emissió conjunta per les dues emissores.

"El 9-N a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació", a més de fer un repàs de la jornada, connectar amb els punts d'interès i el centre de recompte, tindrà dues taules rodones amb especialistes per comentar, ampliar i analitzar els esdeveniments. En la primera, des de les 19.00 fins a les 21.00, hi intervindran Enric Vila, historiador; Carme Colomina, cap d'Internacional del diari "Ara", Manuel Milián Mestre, consultor d'empreses; Germà Bel, catedràtic d'Economia Aplicada de la UB, i Vicenç Villatoro, escriptor i periodista.

La segona d'aquestes taules, de les 21.00 a les 00.00, la formaran Magda Oranich, advocada; Joan Manuel Tresserras, catedràtic de Comunicació de la UAB; Julià de Jòdar, escriptor; Raül Romeva, doctor en Relacions Internacionals de la UAB, i Carme Valls, exdiputada al Parlament.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, durant tota la jornada, estaran presents en totes les comarques catalanes gràcies a les connexions amb la seva xarxa de corresponsals i delegacions i també a Madrid, les principals capitals europees i altres ciutats, com Washington.

Anar al contingut