Barcelona

Entren en vigor les noves tarifes de l'AVE, amb una baixada de preus de l'11% i descomptes addicionals de fins al 70%

Aquest divendres entren en vigor les noves tarifes de l'AVE. S'ha rebaixat el preu dels bitllets de la Classe Turista i s'han flexibilitzat les tarifes en funció de la demanda i de l'anticipació de la compra.

RedaccióActualitzat
Aquest divendres entren en vigor les noves tarifes de l'AVE. S'ha rebaixat el preu dels bitllets de la Classe Turista i s'han flexibilitzat les tarifes en funció de la demanda i de l'antelació de la compra. Renfe incorpora millores a la seva pàgina web i interessants descomptes per als menors de 26 anys.

Foment vol potenciar la venda per internet de bitllets de l'AVE, fidelitzar la clientela i potenciar la utilització de les línies. Per això s'ha decidit a rebaixar un 11% el preu dels bitllets de la Classe Turista i Turista+, que no té servei a bord.

També ha activat descomptes del 35% per als abonaments nominals de 10 viatges en una ruta, amb 4 mesos de validesa i als trajectes d'anada i tornada.

La companyía també anuncia els nous preus "Promo", els bitllets més barats a cada tren, amb descomptes que poden arribar fins al 70%. Amb aquestes tarifes es podrà viatjar amb AVE de Barcelona a Madrid des de 32 €, a Sevilla per 35 € o a Saragossa per 17 €. Els preus "Promo" permeten viatjar en qualsevol classe, data i horari, però sense canvis ni anul·lacions. La tarifa Taula, per a grups de 4 persones, també te descomptes importants.

Les tarifes de la Targeta Daurada es mantenen per a la gent gran, els nens i les famílies nombroses.

A començaments de març, Renfe implantarà un bitllet virtual que permetrà als menors de 26 anys viatjar amb un descompte del 30% en tots els bitllets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut