Entre 15 i 20 fondes participen en una prova pilot per implementar l'especialitat gastronòmica en l'hoteleria catalana

Barcelona (ACN).- Entre quinze i vint fondes catalanes participaran en una prova pilot impulsada per la Direcció General de Turisme que té l'objectiu d'implementar el projecte d'especialitat gastronòmica en establiments hotelers catalans. Aquesta especialitat vol distingir aquells establiments hotelers que prenen com a referència la gastronomia catalana, ja sigui en base de cuina tradicional o creativa, i es caracteritzen per la familiaritat del seus serveis, una atenció personalitzada i els lligams amb el territori. L'oferta gastronòmica s'haurà de vincular als productes autòctons i de proximitat, i l'establiment garantirà el coneixement suficient en relació a aquests productes i la realitat cultural del seu entorn.
Entre 15 i 20 fondes participen en una prova pilot per implementar l'especialitat gastronòmica en l'hoteleria catalana

Entre 15 i 20 fondes participen en una prova pilot per implementar l'especialitat gastronòmica en l'hoteleria catalana

Barcelona (ACN).- Entre quinze i vint fondes catalanes participaran en una prova pilot impulsada per la Direcció General de Turisme que té l'objectiu d'implementar el projecte d'especialitat gastronòmica en establiments hotelers catalans. Aquesta especialitat vol distingir aquells establiments hotelers que prenen com a referència la gastronomia catalana, ja sigui en base de cuina tradicional o creativa, i es caracteritzen per la familiaritat del seus serveis, una atenció personalitzada i els lligams amb el territori. L'oferta gastronòmica s'haurà de vincular als productes autòctons i de proximitat, i l'establiment garantirà el coneixement suficient en relació a aquests productes i la realitat cultural del seu entorn.