Gènova

Entre 10 i 20 desapareguts sota la runa del viaducte, segons la fiscalia de Gènova

Les tasques de rescat avancen lentament a causa de la magnitud dels blocs de formigó

RedaccióActualitzat

Aquest dijous continuen els esforços dels equips de rescat per trobar més supervivents entre la runa del viaducte de Gènova enfonsat aquest dimarts.

Malgrat aquests esforços i les grues mobilitzades aquest dimecres, la xifra de rescatats, tant vius com morts, no s'ha mogut. De fet, s'ha reduït, perquè la xifra oficial establerta aquest dimecres a la tarda en 39 morts, aquest dijous ha baixat a 38.

Entre 10 i 20 possibles desapareguts

La fiscalia de Gènova ha detallat que a sota de la runa hi podria haver entre 10 i 20 persones més. El fiscal Francesco Cozzi ha explicat a l'agència Reuters que han calculat aquesta xifra d'acord amb dues dades.

D'una banda, les trucades rebudes de persones que han avisat que no han tingut notícies dels seus familiars, i de l'altra les estimacions del nombre de vehicles que es creu que hi podia haver al viaducte quan es va enfonsar.

 

Aquest dijous han començat a treballar màquines per trencar i esmicolar els grans blocs de formigó, cosa que segurament comportarà molts dies de feina.

També alguns dels veïns desallotjats dels edificis de sota del viaducte han pogut entrar a casa per endur-se efectes personals.

 

D'altra banda, i al marge de l'operatiu de rescat, l'altre front obert, el de les responsabilitats de l'enfonsament, ha provocat la caiguda a la borsa d'Atlantia, el grup empresarial propietari d'Autostrade per l'Italia, concessionària de l'autopista de Gènova.

Notícia relacionada: Les impressionants imatges del pont de Gènova esfondrat

 

ARXIVAT A:
GènovaInfraestructuresItàlia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut