Camions passant per la carretera N-240
Camions passant per la carretera N-240 (ACN)
Madrid

Entra en vigor la reducció del 50% del peatge per a camions a l'AP-2 entre Lleida i Montblanc

L'objectiu d'aquesta prova pilot, que s'allargarà fins al 30 de novembre, és descongestionar el trànsit a la nacional 240

RedaccióActualitzat

El Consell de Ministres aprova l'aplicació del 50% de bonificació per als transportistes que es desviïn cap a l'AP-2 entre Lleida i Montblanc. L'objectiu d'aquesta prova pilot, que s'allargarà fins al 30 de novembre, és descongestionar el trànsit a la nacional 240, una carretera molt transitada amb un elevat índex de sinistralitat. Els alcaldes de les poblacions per on passa fa anys que reclamen la construcció d'una autovia o bé la gratuïtat total de l'autopista.

L'AP-2 és una de les sis vies que s'han triat per començar a aplicar el pla de manera experimental fins al novembre. El pla inicial preveia aplicar-lo a 20 trams de carreteres. Una de les que n'han quedat excloses és l'N-340, a les comarques de Tarragona, on coincideix amb l'AP-7.

​Els transportistes que prenguin l'alternativa de pagament s'estalviaran 16 minuts de conducció respecte als 43 minuts estimats per fer el recorregut per l'N-240.

 

Anar al contingut