Alcaldes i representants institucionals davant de l'autobús que va servir per presentar i inaugurar la nova línia d'autobús exprés entre L…
Alcaldes i representants institucionals davant de l'autobús que va servir per presentar i inaugurar la nova línia d'autobús exprés entre Lleida i Alfarràs, el 30 de novembre del 2015 (ACN)
Torrefarrera

Entra en funcionament la nova línia de bus Exprés.cat entre Lleida i Alfarràs

Actualitzat

(ACN) La línia de bus Exprés.cat entre Lleida i Alfarràs ha entrat en funcionament aquest dilluns amb una oferta de 43 expedicions entre anades i tornades, de dilluns a divendres feiners, amb sortides cada hora des de les set del matí fins a les nou del vespre, i reforços en hores punta. Amb aquesta ja són dues les línies d'altes prestacions que funcionen a la demarcació de Lleida i 23 a tot Catalunya. Aquesta nova línia representa un increment de l'oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional. En aquest corredor l'any passat la demanda es va situar en 255.139 passatgers. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha dit que fins al 2018 s'implantaran quatre línies més d'aquest bus que uniran Lleida amb Alpicat, Almacelles, Alcarràs i les Borges Blanques.

Anar al contingut