Richmond, Canadà

Ensurt en un port del Canadà: un lleó marí ataca una nena

Un grup de turistes contemplaven l'animal a l'aigua de molt a prop, la nena es va asseure a la vora i el lleó marí la va agafar amb la boca i la va arrossegar a l'aigua

RedaccióActualitzat

Ensurt en un port de pescadors del Canadà. Va passar a la ciutat de Richmond, a la província de la Columbia Britànica, a la costa del Pacífic, un punt de pas en la ruta migratòria dels lleons marins.

Molts passen pel port a veure si poden endur-se algun peix, i els turistes s'aturen a contemplar-los des dels molls estant. En aquest cas, un lleó marí es va acostar molt i un grup de turistes li van començar a donar menjar. Un dels turistes es va posar a gravar amb el mòbil.

Després d'una estona, una nena d'uns vuit anys s'aboca molt a la barana, i el lleó s'hi acosta molt. Però la nena no s'espanta, i s'asseu a la vora. Llavors l'animal decideix passar a l'acció:

 

 

L'ensurt va durar només uns segons: un dels turistes, segurament el pare, es llança a l'aigua i recull la nena, que l'animal ha deixat anar. Tots dos pugen i s'acaba l'incident.

La família va marxar molt de pressa, i els responsables del port van intentar aconseguir més informació per saber com estaven. Segons aquests responsables, sempre s'adverteix als turistes que hi van a comprar peix que no donin menjar aquests animals ni s'hi acostin gaire, perquè poden ser perillosos.

 

 

Anar al contingut