ENS VEIEM DEMÀ s'estrena als cines

El director Xavier Berraondo ha volgut fer amb aquesta pel·lícula un homenatge al seu germà Jordi, que va morir assassinat.

I si, quan moríssim, el nostre món es fragmentés en dues realitats diferents i paral·leles, una en què fóssim morts i l'altra en què seguíssim vius? I si, de cop i volta, com els passa a alguns mal anomenats "bojos", fóssim capaços de conviure naturalment amb aquestes dues realitats?

Ens veiem demà vol ser, per damunt de tot, un cant a la vida...; i sobretot a l'amor, aquell amor de debò i definitiu que tots perseguim i que uns pocs, poquíssims afortunats, acaben trobant.

Sinopsi
Fa temps que en Xavi travessa una crisi vital i comença a plantejar-se que potser s'està tornant boig. L'aparició d'Azucena, una noia amb esquizofrènia, que li donarà la clau del que passa i li tornarà les ganes de viure.


Producció: P.C. Mediterráneo en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2009
Direcció i guió: Xavier Berraondo
Director de fotografia: Marcos Pasquin
Compositor musical: Luis C. Esteban
Intèprets: Marc Cartes (Xavi), David Selvas (Jordi), Mercè Llorens (Azucena), Patricia Bargalló (Sandra), Mercè Pons (Amèlia) Nadine Benavente (Raquel), Lluís Soler (Eduard) , Araceli Bruch (Roser) i Pep Anton Muñoz (Ricard)


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut