Barcelona

Engega Primavera Sound, per on passaran Björk, Nick Cave i Arctic Monkeys

Actualitzat

Primavera Sound ha començat aquest dimecres amb una programació gratuïta encapçalada per Belle and Sebastian i amb noms com Spiritualized, Yung Beffe i Maria Arnal & Marcel Bagés. Ha estat l'aperitiu a tres dies intensos de música al Parc del Fòrum de Barcelona.

 

Aquest dijous serà el primer dia oficial, amb Björk i Nick Cave and The Bad Seeds com a actuacions estelars. També hi actuaran The War On Drugs, Za!, C.Tangana, Bad Gyal y Oso Leone.

A l'escenari ocult, el festival ha anunciat la presència d'Amaia, la cantant d'"Operación Triunfo" i representant d'Espanya al festival d'Eurovisió, que acturarà amb la banda mataronina The Free Fall Band.

 

Divendres serà el dia de The National, Mogwai i Shellac. A la tarda actuaran El Último Vecino, Marion Harper, Father John Misty, Migos i Haim.

I, dissabte, final apoteòsic de la mà d'Arctic Monkeys, Jane Birkin, Lykke Li, Slowdive, Lorde i A$AP Rocky. També pujaran a l'escenari Christina Rosenvinge y Núria Graham.

 

 

En total, una trentena d'artistes catalans tindran el seu espai en aquest Primavera Sound, entre els quals destaca Bad Gyal i La Banda Trapera del Río.



 
 

ARXIVAT A:
MúsicaPrimavera Sound
Anar al contingut