Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Terrassa

Cinc detinguts a Terrassa per enganyar un noi amb una cita i apallissar-lo

Dos dels cinc detinguts són a la presó i la resta, en llibertat amb càrrecs

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el cap de setmana passat 5 joves, tres noies i dos nois d'entre 18 i 23 anys, per l'apallissament d'un altre a Terrassa. L'agressió va tenir lloc el dimarts, 21 de febrer. Els Mossos van rebre l'avís d'una baralla a la Ronda de Ponent de la ciutat i quan hi van arribar van trobar un noi sol que tenia cops al cap i per tot el cos. Els Mossos van saber que el jove havia tingut una disputa, a través de les xarxes socials, amb una companya de l'institut. Arran d'això van començar a investigar l'entorn de la víctima i, segons aquesta investigació, la noia amb qui el jove havia discutit va muntar un pla amb ànim de revenja.

Amb la complicitat de dues amigues, van citar el noi en un lloc apartat amb el reclam d'una trobada íntima. Quan el noi hi va arribar, es va trobar els 5 joves, que li van clavar puntades de peu i cops de puny al cap i al cos, i també li van donar cops amb objectes contundents. Li van llançar les claus de casa a la riera i van voler robar-li el mòbil, però no ho van aconseguir.

Amb l'agressió, al noi li van fracturar la mandíbula i va perdre unes quantes dents, a més de tenir contusions a tot el cos. Els Mossos van identificar els agressors i els van detenir durant el cap de setmana passat. Els dos nois ja tenien antecedents penals i policials per delictes violents.

Els 5 detinguts per un delicte greu de lesions i un de robatori amb violència i intimidació van passar dilluns a disposició judicial a Terrassa. El jutge va decretar l'ingrés a la presó dels dos nois, de 22 i 23 anys, i la llibertat amb càrrecs de les tres noies.

Anar al contingut