Olesa

Enganxades de cartells nocturnes a favor del referèndum

Els carrers de diverses poblacions s'han omplert aquesta nit de cartells a favor del referèndum enganxats per iniciativa ciutadana

RedaccióActualitzat

Davant les prohibicions i confiscacions policials per evitar l'exhibició de qualsevol propaganda a favor del referèndum, alguns ciutadans que defensen la convocatòria de l'1 d'octubre han posat en marxa iniciatives particulars per enganxar cartells.

Fins i tot s'ha creat un lloc web sota el "hashtag" #Empaperem, on s'anima els particulars a descarregar-se els cartells amb versions en català, castellà i anglès.

Aquesta passada nit hi ha hagut un exemple d'aquesta mobilització ciutadana. Ha estat a Olesa de Montserrat, on un grup d'uns 150 veïns i veïnes han col·locat cartells a favor de la votació l'1 d'octubre. Han imprès els papers en impressores domèstiques i s'han organitzat a través de WhatsApp. Ningú els ha posat problemes.

 


 

Cadascun dels participants en aquesta trobada d'Olesa ha imprès una trentena de cartells a casa i  s'han trobat per empaperar el municipi per proclamar que l'1 d'octubre votaran.

Són conscients que molts rètols seran arrencats per gent que hi està en contra, però ja s'han organitzat per reposar-los aviat. Una diputada veïna d'Igualada també s'hi ha afegit:

Aquesta nit, ni la Policia Local ni la Guàrdia Civil ni els Mossos d'Esquadra han fet res per aturar aquesta acció ciutadana. 

La iniciativa s'ha escampat per altres poblacions:

 


 


 


 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut