Carlos Carrizosa i Ruben Wagensberg, al Parlament
Barcelona

Enganxada entre Carrizosa i Wagensberg amb una advertència d'expulsió de Torrent

El diputat d'Esquerra assegura que Carrizosa li ha dit "ens veiem a fora" i el portaveu de Cs ho ha negat després d'una agra discussió

RedaccióActualitzat

Picabaralla al Parlament entre el diputat d'Esquerra Ruben Wagensberg i el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, durant el debat d'una moció dels taronges sobre política exterior.

L'agra discussió ha passat arran d'una intervenció de Wagensberg al faristol sobre la manera de referir-se als respectius grups parlamentaris.

"Els demanem que parin d'utilitzar, ahir ho van fer repetides vegades, termes com supremacistes. Perquè la nostra rèplica podria ser perfectament el feixista del Carrizosa o la feixista de l'Arrimadas."

El diputat d'Esquerra ha provocat les queixes de Ciutadans quan ha afegit: "Esteu literalment més a prop del feixisme quan us manifesteu al costat de Vox".

 

 

A instàncies del president del Parlament, Roger Torrent, el diputat Wagensberg ha retirat les seves paraules. Un cop ha tornat a l'escó, però, ha demanat un altre cop el torn de paraula.

Ha assegurat que mentre hi anava, Carrizosa li ha dit que es veurien fora de l'hemicicle.

"Bé, jo he retirat les meves paraules i quan ha passat per aquí el senyor Carrizosa m'ha dit 'ves cap a dalt, que ens veurem fora'. Li agrairia que digués aquí a l'hemicicle públicament el que ens vol dir fora, que m'ho digui aquí."

 

 

La diputada de la CUP Maria Sirvent també s'ha referit a les paraules de Carrizosa.

"Que ens veiem al carrer? Això què vol dir ens veiem fora? Ens veiem fora? Aquí ho hem sentit tots."

 

 

El portaveu de Ciutadans ha negat haver-ho dit i ha ironitzat sobre l'acusació de Wagensberg.

"Crec que cal tenir una mica més de respecte cap als companys i, com ja li he dit, quan vulgui vostè i jo parlem de qüestions de respecte fora d'aquest hemicicle."

"Mai m'atreviria a baixar als carrers que són seus per discutir res amb el senyor Wagensberg."

Després de les rèpliques i contrarèpliques, i davant la crispació a tot el ple, Roger Torrent ha tancat la polèmica fent una crida a l'ordre a tot l'hemicicle.

"Hi ha moments que sembla un pati d'escola, i ara vostè hi està contribuint, senyor Cid. He cridat a l'ordre dos diputats, espero no haver-ho de tornar a fer avui i espero no haver d'acabar expulsant ningú d'aquest hemicicle."


Torrent ha avisat: "No seguirem per aquest camí", i ha afegit que "no tolerarà cap falta de respecte" al Parlament.

ARXIVAT A:
ERCCsCUPRoger Torrent
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut