Palència

Encara es desconeix a qui pertanyen les restes humanes trobades entre la runa de l'edifici de Palència sinistrat

Els equips de rescat que treballen entre el runam de l'immoble número 4 del carrer Gaspar Arroyo de Palència, esfondrat dimarts després que s'hi produís una explosió, sembla que de gas, continuen localitzant fragments de restes humanes. Tal com ha passat amb les restes trobades aquests tres últims dies, no hi ha confirmació oficial sobre a qui pertanyen dels dos desapareguts però sembla que serien de Petra Rastrilla, de 89 anys. L'altra persona de qui no es té coneixement és un jove romanès de 24 anys anomenat Eduard Dulama.

Actualitzat
Efectius de rastreig dels bombers, la policia científica i Protecció Civil continuen inspeccionant amb molt de compte la runa de l’edifici sinistrat. Els enderrocs van ser traslladats a un solar pròxim al camp de futbol de la localitat i n’examinen cada pedra des de primera hora del dia i fins que la manca de llum els ho impedeix. Busquen les restes de Petra i Eduard, els dos inquilins de l’immoble desapareguts des de l’explosió.

Per tercer dia consecutiu, han trobat restes humanes però les autoritats no volen pronunciar-se sobre a qui pertanyen. Esperen que les proves d’ADN els ho diguin però tot apunta que tot el que s'ha localitzat fins ara correspondria al cadàver de l’anciana.

Palència es va recuperant de la commoció d’un sinistre que s'ha emportat, per ara, la vida de set persones i que va causar ferides a una trentena més. Tres dels ferits, dos homes de 38 i 39 anys i una nena de 6, continuen hospitalitzats. El sinistre també va obligar a evacuar uns 200 veïns dels edificis dels voltants, als quals la Junta de Castella i Lleó, la subdelegació del govern i l’Ajuntament estan reallotjant de forma provisional en pisos de protecció oficial i altres immobles.
Anar al contingut