Arenys de Mar

Encaputxats retiren estelades i cartells de "Llibertat presos polítics" a Arenys de Mar

Alguns veïns posen els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que, amb el suport de la Policia Local, ha identificat els encaputxats

RedaccióActualitzat

Una dotzena de persones encaputxades han retirat estelades i pancartes a favor de "Llibertat presos polítics" a Arenys de Mar. Amb l'ajut d'uns pals llargs amb un objecte tallant a la punta, els encapuxats han recorregut la Riera, al centre del poble, fent caure totes les estelades i pancartes a favor de la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Un veí ha enregistrat les imatges.

 

 

"Saps que això és assetjament?"

Precisament, en un moment del vídeo un dels encaputxats s'ha encarat amb el veí d'Arenys que enregistrava les imatges quan li ha acostat el mòbil i els ha preguntat per què portaven la cara tapada i per què s'amaguen.

L'encaputxat li ha recriminat: "Saps que això és assetjament?" A més, li ha etzibat un "Utilitza-ho, utilitza-ho que ja veuràs". Com que el veí d'Arenys també ha gravat una dona que anava encaputxada, l'encaputxat ha insistit:

"Això és assetjament i, més, a una dona".

Alguns dels encaputxats han exhibit símbols de Tabàrnia.

Notícia relacionada: Què és Tabàrnia?

 

Diversos veïns han posat els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que, amb el suport de la Policia Local, ha identificat els encaputxats.

L'Assemblea Nacional Catalana d'Arenys de Mar els ha posat una denúncia. L'ANC ha anunciat que farà una convocatòria per enganxar més cartells al poble i també han informat que els encaputxats havien fet accions semblants en altres municipis del Maresme.

 

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaGovern empresonat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut