Nova York

Encadenades a caps de porc: la denúncia dels abusos a la Fashion Week de Nova York

Totes les models que han desfilat han explicat els episodis d'abusos i assetjament sexual que han viscut

RedaccióActualitzat

Models amb ales d'àngel encadenades a homes amb caretes de porc. Aquesta és la impactant imatge amb què la Fashion Week de Nova York s'uneix a la campanya #MeToo que denuncia els abusos i les agressions sexuals, també al món de la moda.

 

 

La desfilada l'ha obert una model vestida amb un vestit blanc i amb ales d'àngel que en arribar al final de la passarel·la s'ha identificat com a víctima d'una agressió sexual. La model anava lligada amb manilles a un home amb careta de porc que simbolitzava el seu abusador.

Totes les models que han participat a aquesta desfilada han estat víctimes d'assetjament i abusos sexuals i han aprofitat l'altaveu de la setmana de la moda de Nova York per denunciar les situacions d'abusos a la indústria de la moda.

 

 

Des del mes d'octubre, centenars de dones de la política, els mitjans de comunicació, el cinema, l'esport i també la moda han denunciat haver estat víctimes d'abusadors.

Incloure la campanya de denúncia #MeToo dins la setmana de la moda de Nova York ha estat una idea de Myriam Chalek, directora creativa d' American Wardrobe, que ha volgut aprofitar la plataforma de la desfilada més important dels Estats Units per donar veu a víctimes d'abusos i assetjament. Chalek ha dit que "una desfilada no farà canviar les coses de la nit al dia però pot ser un pas més".

 

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut