En Peu de Pau fa un esmorzar solidari contra l'atac ultra a Catalunya Ràdio

El grup d'ultres van trencar vidres i van impedir els treballadors sortir de l'emissora que va quedar assetjada divendres

Actualitzat

Més d'un centenar de persones s'han trobat a les portes de Catalunya Ràdio en l'esmorzar solidari convocat per la plataforma En Peu de Pau. Aquesta és la resposta a l'atac violent a les instal·lacions de la ràdio pública de Catalunya per grups ultres. Divendres els manifestants d'extrema dreta van assetjar l'emissora trencant vidres i sense deixar sortir els treballadors.

 

 

Han arribat vestits amb un peto de color blanc amb el lema "En peu de pau" i han esmorzat al carrer davant l'estudi 1 de Catalunya Ràdio.

 

 

El portaveu dels convocants, Ruben Wagensberg, ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" per què s'han mobilitzat:

 

"Som aquí per defensar els mitjans públics que malauradament les darreres setmanes han estat patint atacs de l'ultra dreta. Cadascú pot defensar les seves idees i sensibilitats i òbviament és legítim, però sempre en pau.

"Hem cregut oportú venir avui tots aquí a defensar els treballadors dels mitjans públics perquè sense informació no hi ha democràcia."

 

 

 

Entre els concentrats d'aquest matí, hi havia l'exdiputat de la CUP David Fernàndez, que ha dit que aquest era un acte excepcional.

 

"En Peu de Pau, que és un espai que en principi no convoca actes, ens hem vist obligats a fer aquest acte col·lectiu."

"És un compromís amb els mitjans públics, és una defensa del bé comú i pensem que és un acte de desgreuge als treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio després de l'inadmissible atac d'ultradreta de divendres passat a la nit. Amb la impunitat que els feixistes estan actuant aquests darrers dies és absolutament vergonyant i inquietant."

 

 

 

Els concentrats han avançat que donaran suport a les mobilitzacions que programin les entitats sobiranistes per defensar els drets de Catalunya.

 

ARXIVAT A:
Procés català
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut